China airport
Door: Mick en Renee
Blijf op de hoogte en volg Mick en Renee
06 Juli 2011 | China, Peking
Pfff dat was een lange vlucht!! 10 uur is niet niks. Weinig geslapen, last van onze ruggen/benen/oren/keel/neus (door de droogte) weinig ruimte (foto volgt), alleen maar Chinese films (zonder ondertitelig). Wel was er vriendelijk personeel. We hebben een paar keer een bekertje drinken gehad (bekertjes ja, niet blikjes of flesjes die je gewend bent te kopen). Vervelend ook want we hadden de hele reis dorst. Ook kregen we een avond maaltijd. Mick vond het wel lekker, Renee was een zeurpiet en vond het smakeloos. In de ochtend kregen we een pistoletje met zalm, dat was ook wel lekker. Wat ook wel echt heel leuk was, was dat je gedurende de hele vlucht kon zien waar we waren zeg maar.. Dan had je een kaart of een wereldbol op een scherm, en het vliegtuig, en hoe lang het nog ging duren e.d. Dat was wel leuk..
Na 10 uur gezeten te hebben (na nog een uur in de trein te hebben gezeten, en anderhalf uur in de auto) konden we eindelijk voet op Chinese bodem zetten. Wat zijn ze streng hier! Ze keken heel streng, en schreeuwden naar iedereen. Maar we trokken ons er maar niets van aan want we verstonden het toch niet.. Er werd een foto gemaakt, echt gecontroleerd of we het wel waren. Ook werden bijna Alle tassen gecontroleerd... Maaar we mochten het land in!! Mick is heel trots op zijn Chinese stempel in zijn paspoort.
Het is wel een mooi vliegveld op zich. We mogen het vliegveld helaaas niet af, dus kunnen niet veel zien van Beijing. Je hebt allemaal gekke Chinese dingen. Zoals een of andere heilige tempel. met water ofzo.. Wel leuk, we hebben foto's. En douches (jammer dat we geen handdoek hebben) en een soort ligstoelen waar je kan slapen.
Over 4,5 uur vertrekt het vliegtuig naar Bangkok. Lekker lang wachten dus. Maar even Chinees eten dan maar zometeen. (Of course, here it's just called food).
We hebben GEEN zin in de volgende vlucht van 5 uur. Wanneer we in Bangkok arriveren pakken we zsm de taxi naar ons hotel. Lekker uitrusten in een echt bed! Oh hoe we daar naar verlangen...
Het klinkt zeurderig en alsof we het niet echt naar onze zin hebben. Dit is uiteraard niet zo!! Maar een 10 urige vlucht doet geen wonderen voor je humeur ;)
Dat was het wel weer voor nu.
Groeten uit China!
P.s. Wel wat reacties achterlaten he! Wij vinden het ook leuk om wat van jullie te horen.
Dat was het wel weer voor nu.
Groeten uit China!
06 Juli 2011 - 16:17
Liz Armstrong:
Well Done ! It sounds like a tough journey,but when you get this hope you will be in your hotel :) and fast asleep.
Stephanie did really well last night, the restaurant was full and nothing went wrong.
Hope you have a good rest before you go racing around.
Enjoy Lots of Love Mum xx
PS sending the money over now x -
06 Juli 2011 - 18:00
Jerry En Willemien:
Wij vinden jullie echte bikkels. Er schuilen echte correspondenten in jullie. Wij gaan jullie zeker volgen met de bosatlas ernaast. Slaap lekker in jullie luxe hotel (goed geregeld door Liz) Geniet ervan en lieve groeten van Jerry en Willemien xxx
Pegels zijn overgemaakt -
06 Juli 2011 - 22:56
Stef:
Al last van een jetlag?:P Where are the pictures en videos main! i wanna sseeee your story.. not read:P Good luck en veel plezier!!:D xxx -
07 Juli 2011 - 21:12
Stef:
wow het ziet er allemaal zo weird uit.. heel vet! i'm jealous.. Ook zo raar dat het daar nu 4 uur snachts is:p Gaat het wel met de hitte?